Enkele reacties van enthousiaste lezers:

 

 

"Begonnen in het prachtige boek van Petra Selis, De Qi-code.

Zeker een aanrader om dit aan te schaffen.

Vol mooie inspirerende verhalen prachtige aquarellen een boek met een lach en een traan zet je aan het denken!!"

Rosita

 

 

"Hoi Pe, ik heb vanmiddag je boek gekregen en ben er gelijk in gaan lezen (was zo nieuwschierig) heb al 68 bladz. gelezen en kon bijna niet stoppen , mooie verhalen, leuke anekdote,s prachtige plaatjes heel moeilijk om te stoppen met lezen. Een dikke Proficiat met dit mooie boek."

Je moeder

 

 

"Wat een fantastisch boek heeft Petra geschreven. Deze wil jij ook op je nachtkastje. Elke bladzijde is een verrassing en wat schrijft ze geweldig! Normaal lees ik boeken in een ruk uit maar van deze wil ik langer genieten. Elk hoofdstuk verdient tijd om het te laten bezinken en er verder over te mijmeren. Steeds weer een cadeautje voor mijzelf."

Marieke

 

 

"Wat een fantastisch boek.

Vol met mooie verhalen, aquarel beschilderde bladzijdes en QR codes die je het verhaal doen beleven.

Ze neemt je mee langs de Zeeuwse kust, ze beschrijft het zo mooi als of het lijkt dat je bij haar achter op de fiets zit.

Ze beschrijft het leven gewoon zoals het is zonder daar een net woord voor te zoeken.

Petra je mag super trots zijn op je boek ook diegene die mee hebben geholpen om dit voor elkaar te krijgen.

Kan niet wachten op je volgende boek."

Conny

 

 

Wauw, ik maakte een deel van het verhaal mee.Maar er is zoveel dat ik nog niet van je weet maar dat ik zeker ga ontdekken.

Je boek begint al goed:"Als alleenstaande moeder ben ik in 2014 een onderneming gestart. Zonder geld. Zonder kennis. Zonder ervaring."

"Wat ik wel had was lef, enthousiasme, een enorm doorzettingsvermogen een droom en een hele mooie missie."

Dat laatste kan ik alleen maar bevestigen en gelukkig heb je dat ook nooit verloren, want daar is nu de Qi-code!

Ik ga hier zeker iets van jou leren! Dank je wel Petra Selis en onwijs trots op jou, je reis en alles dat je nog gaat doen!

Ilona

 

 

"Lief peetje, zoals je weet ben ik ook een natuurmens. Wat jij ook schrijf waarom kijken mensen niet, zeggen Toon en ik ook wel eens. Ben ook vaak gestopt,of me nek verrekt om te kijken wat dan later een stuk hout was of zak,en ik dacht dan iets te zien,maar dit terzijde. Ik wil dat ook gaan doen als ik weer helemaal goed ter been(knie)ben, s'morgens vroeg gaan fietsen,ik weet nog dat ik mijn eerste vos tegen kwam,viel bijna van mijn fiets.Je heb alles weer wakker gemaakt in mij, bedankt."

Ingrid

 

 

"Vandaag en gisteren kreeg ik weer twee boeken binnen waarvoor ik de auteurs heb gefotografeerd. En wat een feest weer. De eerste is de Qi code van Petra Selis. Alleen al van bladeren door het boek word ik enorm blij. Wat ontzettend mooi ziet het eruit. Er is zoveel te zien, echt een top styling. Nog geen letter gelezen erin, maar ik vind het nu al een geweldig boek."

Petra van Vliet, fotograaf

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Inge Roep
9 maanden geleden

Geweldig boek om te lezen.In 3 dagen doorgelezen en had er iedere keer moeite mee, om het boek weg te leggen. Puur en met gevoel op papier gezet. Het raakt mij in mijn hart. Wat mij opvalt zijn de vele overeenkomsten met mijn leven hier op aarde.Bedankt dat ik je heb mogen ontmoeten.

Peggy
2 jaar geleden

Wat is het lezen en beleven van dit boek een verrassing.

Je manier van schrijven is heel levendig, maar door de links naar filmpjes, muziek en informatie een compleet andere, vernieuwendere, inspirerende leeservaring.

Dank je wel:
Je laat me kijken naar situaties en de natuur zoals ik ze altijd zou willen zien. Puur!

Tip: ik weet zeker dat door de losse onderwerpen en het duidelijke lettertype ook mensen mrt dyslectie en mense die niet van lezen houden ook dit boek zullen omarmen.

Bernadette van Leeuwen
2 jaar geleden

Petra,
Wat een leuk,inspirerend,mooi boek heb jij geschreven. Het was de vuurtoren op de cover van je boek wat voor mij de trigger was om jou boek te kopen.( Een stuk van mij verleden heeft zich daar afgespeeld ). Zodoende zat ik heerlijk in jou flow,alsof ik daar zelf was op dat moment. De qr-codes,wat een leuk idee om dat in een boek te verwerken, je recepten, echt geweldig. En dan tussendoor vertel je je levensverhaal. Heel de combinatie is best gedurfd en stoer,want je stelt je heel kwetsbaar op. Zelfs de kleur van de letters maakte het nog prettiger en rustiger om te lezen. Bedankt Petra,ga zo door alsjeblieft.

Bernadette